Trouwwandeling - edelsmidfb.nl
51660
post-template-default,single,single-post,postid-51660,single-format-standard,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Trouwwandeling

Trouwstad Gouda wordt groots, genieten en is gratis. 

Aanstaande bruidsparen kunnen op zaterdag 12 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur in de Sint-Jan aan de Achter de Kerk 2 in Gouda hun hart ophalen. Zo’n 40 trouwspecialisten doen mee aan de grootste inspiratiebeurs van Het Groene Hart. Er zijn modeshows, live ceremonies én een Trouwstadswandeling langs de leukste plekjes in Gouda. Toegang en deelname zijn gratis.

Deze dag zal ik deelnemen aan de trouwwandeling.

Elke set trouwringen is een nieuw avontuur voor mij. Goed luisteren en observeren, om zo al jullie wensen in kaart te brengen. Een ring van goud of zilver met een verrassende structuur of stoere hamerslag, met fonkelende diamanten of een bijzondere edelsteen, strak of juist met organische lijnen, jullie wensen worden vertaald naar een unieke set trouwringen geheel in evenwicht met jullie persoonlijkheid. Ringen die jullie dagelijks met plezier kunnen dragen. 

Denk ook aan een set ringen, die bijvoorbeeld gemaakt is van het goud of zilver van de sieraden van jullie familie. Ringen waar de verlovingsringen in zijn verwerkt of de (trouw)ring van een (overleden) ouder. Of de ring van oma wellicht vermaken tot je eigen trouwring. 

De ringen hoeven ook niet op elkaar te lijken. Het belangrijkst is dat ze bij ieder van jullie persoonlijk passen. De één wil wellicht een brede ring omdat die mooier bij de hand past of juist een smalle ring omdat een brede ring niet prettig zit. Dan hoef je als partner niet te kiezen voor een gelijke ring. Kies een ring die bij jou persoonlijk past. Ik verzin altijd wel een link, een grapje in het ontwerp waardoor het weer een setje speciaal voor jullie wordt.

Kom gerust/gezellig langs om alle ringen te bekijken, te passen, te voelen en jullie eigen ideeën en wensen te bespreken.

Gemaakt met aandacht en liefde.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.