Introductiecursus - edelsmidfb.nl
51244
page-template-default,page,page-id-51244,page-child,parent-pageid-50436,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Introductiecursus
Opzet van deze korte cursus.
Tijdens de introductiecursus goudsmeden maakt u kennis met de basistechnieken van dit prachtige vak waar techniek en creativiteit elkaar raken.
Er wordt gewerkt aan twee opdrachten. De eerste opdracht, een hanger in zilver of een onedel metaal. Tijdens de tweede opdracht maakt u een zilveren ring met een steen of bestaand uit twee of meer onderdelen.
De cursus is geschikt voor beginners.
De cursus wordt gegeven in een kleine groep van 5 tot maximaal 7 personen. Dit geeft mij de mogelijkheid om iedereen op zijn/haar niveau persoonlijk te begeleiden.
De onedele metalen en het gebruik van alle gereedschappen zitten bij de cursusprijs inbegrepen. Soldeer, zilver, goud en andere benodigdheden zoals stenen, kettingen, sluitingen en brocheringen kunt u op de cursus aanschaffen.
De basistheorie van het goudsmeden krijgt u van mij als naslagwerk.
De les duurt ca. 2,5 uur. Dit is zonder pauze, maar er is altijd tijd om een kop koffie of thee te drinken en met mede-cursisten van gedachten te wisselen.
Kosten. 5 lessen € 125,-

Cursusdagen. Woensdag 19.30 – 22.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen start de introductiecursus 17 mei.

Aanmelden kan via email.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een cursus goudsmeden volgen?
Neem dan contact met mij op voor meer informatie of u kunt vrijblijvend langs komen om de sfeer te proeven.