Cursus
Opzet van de cursus.
Tijdens de cursus goudsmeden leert u van mij verschillende technieken van dit prachtige vak waar techniek en creativiteit elkaar raken.
Om kennis te maken met de basistechnieken, heb ik twee start opdrachten. De eerste opdracht, een hanger, wordt in onedel metaal uitgevoerd, bij de tweede opdracht, een ring, kunt u ook in zilver gaan werken. Naast de gebruikte technieken speelt de vormgeving ook een belangrijke rol.
Voor gevorderden heb ik verschillende opdrachten waar aan deel genomen kan worden, waarbij vanuit een thema of techniek gewerkt wordt. Er is ook veel ruimte voor het ontwerpen en vervaardigen vanuit eigen idee, waarbij ik u graag begeleid zodat de techniek en ideeontwikkeling verdiept worden. Tijdens de cursus kies ik ook een moment om een extra (versierings)techniek onder de aandacht te brengen.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Vaak inspireren en leren cursisten ook van elkaar.
De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 7 personen.Dit geeft mij de mogelijkheid om iedereen op zijn/haar niveau persoonlijk te begeleiden.
De onedele metalen en het gebruik van alle gereedschappen zitten bij de cursusprijs inbegrepen. Soldeer, zilver, goud en andere benodigdheden zoals stenen, kettingen, sluitingen en brocheringen kunt u op de cursus aanschaffen.
De basistheorie van het goudsmeden krijgt u van mij als naslagwerk op papier.
De les duurt ca. 2,5 uur. Dit is zonder pauze, maar er is altijd tijd om een kop koffie of thee te drinken en met mede-cursisten van gedachten te wisselen.
Kosten. 13 lessen € 295,- van 5 tot max 7 cursisten. Bij cursus met 4 cursisten ivm corona kosten 375,-

Cursusdagen. maandag 19.30 – 22.00 uur en woensdag 19.30 – 22.00 uur

Op maandag 7 september gaat de huidige cursus weer verder. Vanwege het corona virus is dit met 4 cursisten per keer.

Maandag 30 november en woensdag 2 december start er weer een nieuw lesblok. Indien dit nog steeds met 4 cursisten is (ik ga hier nu van uit) zullen de kosten hoger zijn. 13 lessen voor 375,-

Aanmelden kan via email. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een cursus goudsmeden volgen?
Neem dan contact met mij op voor meer informatie of u kunt vrijblijvend langs komen om de sfeer te proeven.

hanger-zilver

armband-gehaakt-zilver-rozekwartshanger-boom-vogels-zilveroorhagers-zilver-rookkwarts-uvresinoorstekers-zilver-gezaagd-motiefring-zilver-geel-goud-granaat-peridoot-ioliet