Cursus - edelsmidfb.nl
50550
page-template-default,page,page-id-50550,page-child,parent-pageid-50436,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Cursus
Opzet van de cursus.
Tijdens de cursus goudsmeden leert u van mij verschillende technieken van dit prachtige vak waar techniek en creativiteit elkaar raken.
Om kennis te maken met de basistechnieken, heb ik twee start opdrachten. De eerste opdracht, een hanger, wordt in onedel metaal uitgevoerd, bij de tweede opdracht, een ring, kunt u ook in zilver gaan werken. Naast de gebruikte technieken speelt de vormgeving ook een belangrijke rol.
Voor gevorderden heb ik verschillende opdrachten waar aan deel genomen kan worden, waarbij vanuit een thema of techniek gewerkt wordt. Er is ook veel ruimte voor het ontwerpen en vervaardigen vanuit eigen idee, waarbij ik u graag begeleid zodat de techniek en ideeontwikkeling verdiept worden. Tijdens de cursus kies ik ook een moment om een extra (versierings)techniek onder de aandacht te brengen.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Vaak inspireren en leren cursisten ook van elkaar.
De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 7 personen. Dit geeft mij de mogelijkheid om iedereen op zijn/haar niveau persoonlijk te begeleiden.

De onedele metalen en het gebruik van alle gereedschappen zitten bij de cursusprijs inbegrepen. Soldeer, zilver, goud en andere benodigdheden zoals stenen, kettingen, sluitingen en brocheringen kunt u op de cursus aanschaffen.
De basistheorie van het goudsmeden krijgt u van mij als naslagwerk.
De les duurt ca. 2,5 uur. Dit is zonder pauze, maar er is altijd tijd om een kop koffie of thee te drinken en met mede-cursisten van gedachten te wisselen.
Kosten. 13 lessen € 325,- van 5 tot max 7 cursisten.

Cursusdagen. maandag 19.30 – 22.00 uur of woensdag 19.30 – 22.00 uur, momenteel alleen op maandag

Maandag 16 januari start er weer een nieuw blok van 13 lessen. De cursus zit helaas vol. In september start een nieuw blok.

Aanmelden kan via email. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een cursus goudsmeden volgen?
Neem dan contact met mij op voor meer informatie of u kunt vrijblijvend langs komen om de sfeer te proeven.

hanger-zilver

armband-gehaakt-zilver-rozekwartshanger-boom-vogels-zilveroorhagers-zilver-rookkwarts-uvresinoorstekers-zilver-gezaagd-motiefring-zilver-geel-goud-granaat-peridoot-ioliet