EINDEJAAR EXPOSITIE BIJ CECILE VAN EEDEN - edelsmidfb.nl
51878
post-template-default,single,single-post,postid-51878,single-format-standard,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

EINDEJAAR EXPOSITIE BIJ CECILE VAN EEDEN

Op zondag 24 november opent de eindejaar expositie bij Cecile van Eeden in Eindhoven.

Tijdens deze expostie zijn er van mij sieraden met zirconium en geel goud te zien. Twee nieuwe Royal Maze colliers en uit de collectie Kleurrijk een aantal ringen met conische kast en grote edelsteen en mijn ongelijke oorbellen met edelstenen waarbij de balans en niet de symmetrie voorop staat.

Naast mijn werk ook werk te zien van Annelyn Angenent, haar ontwerpen kenmerken zich door hun fijnheid, bijzondere details en de zorgvuldig uitgekozen combinatie‚Äôs van hoogwaardige materialen. Goud, zilver en diamant zijn haar favoriet. 

Femke Boschker

Annelyn Angenent

Cecile heeft een prachtige winkel/galerie voor moderne sieraden en horloges, gevestigd aan de Hoogstraat 301 te Eindhoven.
In haar winkel vindt u een uitgebreide collectie sieraden en horloges uit zowel eigen atelier als van een vijftigtal ontwerpers uit binnen- en buitenland.

Tevens voert zij een bijzondere collectie accessoires, tassen en trouwringen. Een dagje Eindhoven dus! www.cecilevaneeden.nl

De expositie is te zien t/m zaterdag 4 januari 2020

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.