Hoera, 1 jaar ! - edelsmidfb.nl
51098
post-template-default,single,single-post,postid-51098,single-format-gallery,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Hoera, 1 jaar !

 

Vandaag is het een jaar geleden dat ik de deuren van mijn edelsmederij opende.

 

Een goed moment om te starten met mijn blog. Met regelmaat wil ik gaan schrijven over allerlei verschillende elementen rondom dit mooie ambacht, beurzen en exposities, mijn eigen werk, verschillende opdrachten die ik mag maken en sieraden van andere ontwerpers die ik bijzonder vind.

 

Het was een jaar van: wennen aan mijn nieuwe atelier, groeiend aanbod van sieraden van collega goudsmeden, opstart van de cursus, mijn eerste workshop, eigen collectie uitbreiden, een stagiair, mooie opdrachten, leuke verkopen, uitdagende reparaties, persoonlijke verhalen, complimenten en klanten die vaker terug komen en anderen doorsturen.

 

Een goede start met nog veel nieuwe ideeën voor de komende jaren: Een lopend blog, korte exposities, een webshop, meer verkoopadressen, een herenlijn en meer.
Maar alles op zijn tijd, ik wil vooral veel mooie sieraden maken naar eigen idee en in opdracht.

 

Laatst liep ik ’s ochtends door de Lange Groenendaal naar mijn atelier en dacht: ”Ik loop nu gewoon naar mijn eigen winkeltje in deze mooie oude stad, dit is wat ik wil.” Wat bijzonder dat ik dit kan doen, mijn passie volgen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.