Messing huis hanger, Liisa Hashimoto - edelsmidfb.nl
51392
post-template-default,single,single-post,postid-51392,single-format-gallery,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Messing huis hanger, Liisa Hashimoto

Als goudsmid / sieraad ontwerpster kijk ik vanzelfsprekend graag naar andere bijzondere sieraden. Bijvoorbeeld Pinterest, Instagram of Klimt02 zijn daar een uitstekend platform voor. Regelmatig kom ik daar sieraden tegen die er voor mij uitspringen. Bijzonder qua vorm, materiaal, kleur of met een connectie naar mijn eigen interesses en sieraden.

Ik laat deze sieraden hier graag zien en vertel waarom ik ze bijzonder vind.

 

Vandaag is dat een sieraad van:

 

 

Liisa Hashimoto, www.hinge-dept.com

Brass House necklace, silver, brass

Messing huis hanger, zilver, messing.

 

Beschrijving:

Een gepatineerd messing vervallen vierkant met openingen die doen denken aan een raam of een scheur in een muur. Een vervallen gebouwtje. Aan

de voorkant is een zilveren ladder te zien. Het lijkt op

een ladder gemaakt van takken. Boven op het dak staat een draadoog waar een koord of ketting door heen gehaald kan worden.

 

 

Wat vind ik bijzonder/ interessant  aan dit sieraad:

Ik hou erg van dergelijke bouwsels.

De vervallen staat van dit huisje, het gepatineerde messing in combinatie met de zilveren ladder die krakkemikkig oogt zijn de elementen die mij boeien. Wat voor soort huisje is dit? Wie zouden hier leven? Welk verhaal gaat hier schuil? Het feit dat het een hanger is, is naar mijn idee een bijkomstigheid.

De onschuldigheid en de natuurlijke speelse uitstraling in haar werk spreken mij aan, ik word altijd vrolijk als ik haar sieraden zie.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.