Sieraden alleen nog in Gouda te koop. - edelsmidfb.nl
52302
post-template-default,single,single-post,postid-52302,single-format-standard,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Sieraden alleen nog in Gouda te koop.

Voordat ik in Gouda mijn winkel met atelier begon, verkocht ik mijn werk via verschillende sieraden galeries in Nederland en werkte ik vanuit mijn atelier aan huis. Een mooie manier om te starten. De verschillende collecties waren op diverse plekken te koop en dit rouleerde.

Bij het verkopen op deze manier is het belangrijk dat je een mooie complete, verkoopbare en onderscheidende collectie aanbied en deze dus ook op tijd aanvult en wisselt. Langzaamaan werden dit minder verkooppunten, in Gouda werd het drukker, extra tijd om ook mijn collecties bij de andere galeries aan te vullen had ik niet altijd.

Een paar weken geleden heb ik, na veel wikken en wegen, besloten om te stoppen met het verkopen via andere galeries. Ik heb mijn sieraden opgehaald en de galeries bedankt voor het vertrouwen en het verkopen van mijn sieraden de afgelopen jaren.

Ik ben blij met alle mooie, bijzondere opdrachten die ik krijg. Daar besteed ik veel aandacht en tijd aan. Nu ik geen verplichting meer voel naar de andere galeries kan ik me helemaal focussen op mijn eigen winkel. Er zijn nu weer verschillende mooie sieraden terug, de collectie is aangevuld.

Ik zie de feestdagen met een gerust hart tegemoet!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.