Zilverdag Schoonhoven maandag 10 juni (2e pinksterdag) - edelsmidfb.nl
51565
post-template-default,single,single-post,postid-51565,single-format-gallery,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Zilverdag Schoonhoven maandag 10 juni (2e pinksterdag)

Maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, is de binnenstad van Zilverstad Schoonhoven opnieuw hét podium voor (inter)nationale goud- en zilversmeden, graveurs, edelsmeden en andere kunstenaars met edelmetalen. Op meer dan 140 paviljoens en stands blinkt het zilver de bezoekers ook dit jaar tegemoet tijdens de 35e editie van de Nationale Zilverdag.

De vele ateliers maken, samen met de enige Zilvervakschool van Nederland en het Nederlandse Zilvermuseum, van Schoonhoven al eeuwenlang dé zilverhoofdstad van Nederland. In Schoonhoven wordt al sinds de 14e eeuw met zilver gewerkt. Schoonhovense goud- en zilversmeden maken traditionele en moderne sieraden, gebruiksvoorwerpen en bovenal vrije kunst in zilver. Op Tweede Pinksterdag genieten jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers van het moois wat Schoonhoven te bieden heeft!

In de hele binnenstad stellen goud- en zilversmeden, edelsmeden, graveurs en edelsteen specialisten hun producten tentoon in ateliers, paviljoens en stands. Bezoekers lopen binnen bij de Zilvervakschool en het Nederlands Zilvermuseum, genieten van exposities en demonstraties, volgen een workshop of kopen moois uit het enorme aanbod.

Ook ik sta met mijn sieraden dit jaar weer op de Haven in Schoonhoven.

Het is een leuke, sfeervolle dag om een groot sieraad liefhebbend publiek te laten zien wat voor werk ik maak.

Een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen en mijn klantenkring uit te breiden.

Mijn sieraden met open karakter, de nieuwste sieraden uit de collectie kleurrijk,

heren sieraden uit de collectie ruwe schoonheid en

de collectie sieraden gemaakt van zirkonium in combinatie met geel goud zullen te zien en te koop zijn.

Graag geef ik toelichting op de verschillende workshops en de cursus die ik geef.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.