Atelier / Winkel - edelsmidfb.nl
51849
page-template-default,page,page-id-51849,edgt-core-1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

WINKEL – ATELIER

 

In de historische oude binnenstad van Gouda vindt u mijn atelier met winkelruimte aan de Lange Groenendaal 112. Deze straat, die via de Korte Groenendaal aan de markt verbonden is, ligt in het mooie ambachtskwartier van Gouda.

U kunt vanuit de winkel direct een kijkje in het atelier nemen.

 

Handgemaakt

In mijn edelsmederij kunt u vooral door mij ontworpen en gemaakte sieraden vinden, daarnaast verkoop ik ook werk van een paar andere ontwerpers. Het is mooi om verschillende stijlen aan te kunnen bieden, met de hand gemaakte sieraden hebben allemaal een persoonlijke uitstraling.

 

Zelf een idee?

Heeft u een eigen idee voor een sieraad, heeft u een edelsteen of een sieraad dat u vermaakt wilt hebben, kom gerust langs. Graag laat ik me inspireren door idee├źn van de klant om samen tot een persoonlijk sieraad te komen. Het vormgeven van uw idee is voor mij een bijzondere en dankbare uitdaging. Oude sieraden, met vaak emotionele waarde, verander ik graag tot een nieuw eigentijds en persoonlijk sieraad.